Accessibility Tools

Skip to main content

Barta Autó Holding Kft. | 3300 Eger, Kistályai út 133. | Telefon: +36 36 410 901 | Email: auto@egerford.hu 

Új korszak a Ford Szervizekben


Érintésmentes, digitális és biztonságos szervizelés

Az elmúlt időszakban számos új szolgáltatást vezettünk be márkaszervizeinkben, melyekkel még biztonságosabbá tettük tevékenységünket. Digitális szolgáltatások, online szerviz bejelentkezés, érintésmentes hozom-viszem szolgáltatás és alapos jármű fertőtlenítés - csak néhány azon újításaink közül, melyek célja, hogy Fordját a lehető legegyszerűbben és legbiztonságosabb körülmények között szervizeljük.

Érintésmentes Hozom-Viszem Szolgáltatás

A koronavírus hazai terjedését a Ford Magyarország rendkívül komolyan veszi és mindent elkövet az újabb fertőzések megakadályozása érdekében. Célunk, hogy a hatósági előírások maradéktalan betartása mellett márkakereskedéseink és szervizeink működése zavartalan, ügyfeleink kiszolgálása pedig biztonságos és zökkenőmentes legyen.

Nem hisz a szavaknak? Higgyen a szemének!

Ford Video Check. Ingyenes videófelvétel autója átvizsgálásáról.

Ha Fordjáról és annak karbantartásáról van szó, a bizalom mindennek az alapja. Ezért fontosnak tartjuk, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek ügyfeleinket elégedetté teszik. A Video Check segítségével a javítások előtt Ön hiteles és pontos képet kap az autója állapotáról, így megbizonyosodhat arról, hogy Fordja a legjobb kezekben van.

Élvezze a teljes átláthatóság előnyeit, és tartsa kézben a költségeit!  

A Ford Video Check szolgáltatás lényege, hogy az átvizsgálás során szakembereink videófelvételekkel pontosan dokumentálják a feltárt hibákat, és részletesen ismertetik Önnel a szükséges javítások alkatrész- és munkaigényét. A rendszer garantálja Önnek, hogy kizárólag azokat a javításokat végezzük el, amelyeket Ön előzetesen jóváhagyott.

A Ford Video Checkkel nincsenek váratlan meglepetések és kiszámíthatatlan költségek.

Élvezze a teljes átláthatóság előnyeit, és kérje Video Check szolgáltatásunkat munkatársunktól!

Kulcsleadási lehetőség

A kulcsleadási lehetőség igénybevételével éjjel-nappal, érintésmentes módon eljuttathatja autóját a márkaszervizeinkbe. A személyes érintkezések számának csökkentése érdekében a kulcsleadás szolgáltatás igénylésével kapcsolatban egyeztessen márkakereskedőjével és ne felejtse igénybe venni Video Check szolgáltatásunkat.

Online Szerviz Bejelentkezés

Online Szerviz Bejelentkezés szolgáltatásunkkal a lehető a legegyszerűbb módon szervezheti meg következő szervizlátogatását. Egyszerűen jelentkezzen be Ford-fiókjába, és kattintson az Online Szerviz Bejelentkezés gombra. Válassza ki az igényelt szolgáltatás típusát, a dátumot, az időt és a kívánt Ford márkakereskedőt. Megadhatja azt is, hogy kér-e csereautót, illetve hogy igénybe veszi-e érintésmentes hozom-viszem szolgáltatásunkat.

MicronAir® ProTect Pollenszűrő csere

MicronAir® proTect antivirális védőfelület gyümölcskivonat (CAS-szám 5949-29-1 hatóanyag) alapú funkcionális szűrőrétegekkel szellőztető- és légkondicionáló rendszerekhez.

A biztonságos bakteriosztatikus és fungisztatikus felületvédelem egyaránt hatékony a különböző gram-pozitív és gram-negatív baktériumok, valamint élesztők és gombák ellen, emellett az ISO 18184 szabványnak megfelelő vírusellenes tulajdonságokkal is rendelkezik (H1N1 influenzavírus és Coronavirus HCoV 229E).

Ford Economy Szerviz

Gondoskodunk róla, hogy autója a lehető legrövidebb idő alatt újra rendelkezésére álljon. A Ford Expressz Szerviz esetén egyszerre két szerelő dolgozik az autóján, ami a szervizelést kétszer olyan hatékonnyá teszi, Önnek pedig időt takarít meg. Tegyen egy rövid sétát, és mire visszatér