Barta Autó Holding Kft. | 3300 Eger, Kistályai út 133. | Telefon: +36 30 716 6690 | Email: auto@egerford.hu

Ford Személygépjárművek

szgk

Ford Haszongépjárművek

hgj

Használt autó értékesítés

hasznalt2

FORD BlueService - Ránk mindig számíthat!

A Blue Service szolgáltatásaival segítünk Önnek autóját a lehető legjobb állapotban tartani, hogy Ön a legtöbbet hozhassa ki belőle.

FordBlueService

ISMERJE MEG A PROGRAM RÉSZLETEIT!

Ingyenes Országúti Segélyszolgálat

Akárhol is jár Európában, mindenütt igénybe veheti az Ingyenes Országúti Segélyszolgálatot*

Amennyiben gépjárműve egy esetleges műszaki vagy elektromos meghibásodás következtében üzemképtelenné válik, hívja a Ford Assistance-t! Egész Európa területén igénybe vehető szolgáltatásunkkal azonnal a segítségére sietünk és igyekszünk elhárítani a felmerülő problémát. Az Ingyenes Országúti Segélyszolgálat minden Fix áras szerviz után ingyenes, mely szolgáltatás a következő előírt szervizig érvényes.

*Azon Ford személy- és könnyű haszonjárművekre érvényes, melyek kötelező szervizét hivatalos Ford Márkakereskedésben vagy Szervizben végezték. A tájékoztatás nem teljes körű.

FORD VONAL

Egyetlen szám hívásával az összes Ford szolgáltatást elérheti:

Ford Assistance
Ford Szerviz Ügyfélszolgálat
Ford Értékesítési Ügyfélszolgálat
Ford Credit

Mentse el a következő számot: FORD Ügyfélszolgálat +36 1 7 777 555

Átlátható és egységes szervizárak

Mi nem rejtegetjük az árainkat! Márkaszervizünkben fix, kiszámítható költségekkel és különlegesen képzett Ford szerelőkkel garantáljuk a nyugodt és hatékony szervizelést.

Garantált csereautó szolgáltatás

Mindig arra törekszünk, hogy Ön zavartalanul folytathassa útját, akkor is, amikor autója márkaszervizünkben van. A helyszínen a javítás idejére csereautót bérelhet kollégáink segítségével. A részletekről kérjük érdeklődjön márkaszervizeinkben.